En bra tränare?

Det är viktigt att man är nöjd med sin tränare, och att man har en tränare som är anpassad efter dig och hästen och inte tvärtom. Många tränare har en idealtanke om hur ett ekipage SKA se ut, och vilka det en är så ska hästen och ryttaren se ut och jobba exakt så. Men alla hästar (och människor) är så sjukt olika och måste därför jobbas på helt olika sätt. Hur tycker ni att en bra tränare ska vara? Är ni nöjd med eran?




Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker att en bra tränare är en tränare som sätter höga kvar men som den ändå vet att man kommer att nå och som hjälper en att nå dit. Och det är viktigt att tränaren säger vad som är bra och vad som är dåligt men den får inte säga att de är bra om det inte är superbra, men ska bli stolt när man år höra att man är duktig!



jag tränare för Elin Edström och Mariah Bengtsson och jag är supernöjd! En annan tränare jag tycker är väldigt bra är Markus Westergren!



Vilken/vilka tränare tränar du för? Vad är det som gör just dom så bra? :)

2011-09-11 @ 21:52:55
URL: http://teambracke.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, som Ted Nätterqvist!

Världens bästaste perfektaste tränare.

Han är bara helt underbar.



Han gör ingen skillnad på ekipage och ekipage, tvärtemot vad du säger :P

Han lär ekipagen vad som krävs för Svår hoppning och han lär ut precis det, hur man når den nivån.

Han är sjukt bra på att förklara, har världens finaste känsla för hästar, han är kung på att lösa problem, han lär en framförallt att ta ansvar för sin ridning - att han inte håller en i handen hela tiden utan låter en lita på sin egen känsla.



Han utvecklar helt enkelt ryttare för Svår hoppning. Utan honom skulle jag vara en hälften så bra ryttare, för han har gjort mig till en ryttare som rider på känsla, som tänker och faktiskt har en plan, som tar ansvar för sin ridning och inte skyller i från sig.

Jag kommer ALDRIG att byta tränare, för han är bara så underbar.

I dressyr tränar jag för Cecilia Hansson, som också är en helt fantastisk tränare.



Dudå?

2011-09-11 @ 22:07:46
URL: http://teammittsvenska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0