Dissar.

Jag gillar inte cyklister, inte Isac heller. De plingar alltid på mig, hur jag än gör. Om jag rider, går eller till och med om jag cyklar själv. Betyder detta att jag cyklar/går/rider långsamt? Hur kan folk ha så bråttom när dom cyklar? Om man nu har så bråttom, varför åker man inte bil istället? Jag vill gå i min takt utan att bli plingad på... Dumjävlar.



/ Lisa


Kommentarer
Postat av: elsa

SV: Jag lindar utan paddar under eftersom jag har antingen lindor helt i flece eller lindor där det som kommer ytterst när man lindar är i något syntet material och det som kommer in mot benet är i flece:)

2012-01-07 @ 14:34:28
URL: http://ezzaaass.blogg.se/
Postat av: FIA

Cyklister har så dålig respekt för hästar!! :-O Tyvärr har vi stans "ridcentrum" med ca 1 mils diameterc- och tvärt igenom alltihopa går cykelleden.. Minns speciellt en gång jag skulle hjälpa till att ta ut ridskolans ponnyer där man korsar cykelbanan och en cyklist vägrar stanna och vänta på att hästarna ska passera, så han cyklar rakt in i ledet med hästar och plingar!! Ponnyerna blev superrädda och skuttade omkring, KUL med tanke på alla ungar som var där...!! -_-



// FIA

www.fiaalbertsson.tk

2012-01-07 @ 20:09:24
URL: http://www.fiaalbertsson.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0