Musik eller ej?

Igår när jag skulle ut och rida så hörde jag att det smälldes vilt utomhus. Och eftersom att Isac är superskrajj för smällare så fanns det ingen annan lösning än att trycka ner så mycket bomull som bara gick i öronen på honom. Han fick även stå med bomull i öronen under kvällen och över natten för att han skulle hålla sig så lugn som möjligt.

Men i alla fall så skulle jag precis gå ut ur stallet och började fixa med mina hörlurar och då fick jag frågan "är det inte farligt och rida med musik ifall han skulle bli rädd?". Och jag svarade nånting i stil med "Jo det är det säkert hehe, hejdå!". För saken är den att såfort jag rider själv oavsett om jag rider ut eller i ridhus, promenerar själv, cyklar själv osv. så har jag alltid musik i öronen. Och jag håller med om att det är dumt, för man blir verkligen helt isolerad. Men jag behöver musiken tror jag, den hjälper mig att slappna av och glömma allting annat för ett tag. Och sen känns det som att jag får full fokus på Isac, istället för att höra allting runtomkring. Vad tycker ni? Dumt eller bra att rida med musik?
/ Lisa


Kommentarer
Postat av: Lina Jonsson

Fin blogg ! :)

2012-01-01 @ 21:31:20
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/
Postat av: Jennie Börs - Newforestponnyer

SV: Tack så mycket! :)

2012-01-01 @ 21:37:51
URL: http://newforestponnyer.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: tack :D

2012-01-01 @ 21:57:05
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Madeleine Sülla

Sv: eller hur ;)Jag rider aldrig med musik nästan, aldrig ute iallafall :) Att höra hovarna mot marken gör mig mer lugn och koncentrerad än någonting annat.

Tycker det är ganska dumt också, man vet aldrig om det kommer en älg, bil, människa eller vad som helst. Så jag kör på utan musik! :)

2012-01-01 @ 22:24:27
URL: http://msylla.blogg.se/
Postat av: Natalie

Mycket möjligt att det är dumt men jag rider alltid med musik om jag inte har sällskap. I ridhuset har vi högtalare så där är inget headset.Svar: Som alla andra av deras grejer har den grym passform :D

2012-01-02 @ 00:38:18
URL: http://hakkila.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv: Ja, och det märks verkligen att de är poppis, de tar slut i ett naffs, haha

2012-01-02 @ 00:50:23
URL: http://ungdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0