Hagkompis.

Jag och Isac är som tidigare nämnt ganska nya i stallet vi står i nu. I mitt förra stallet var det bara tre hästar, och där stod alla tillsammans. Men nu är det tio boxplatser och därmed tio olika hästar. Stona går i samma hage, och sen är det uppdelat litegrann i rangordning och hur pass mycket hästarna äter. Isac går tillsammans med en valack som heter Aramis. Första veckan verkade de väldigt fästa vid varandra, men sen verkade det som att Isac var rädd för honom. Jag blev lite orolig att det skulle hålla i sig och att vi då skulle vara tvungna att sära på dom. Men nu verkar de ha hittat varandra igen och går inte alls långt utan varandra. De klarar av att stå och äta ur varsin hög relativt nära varandra, vilket jag tycker är skönt.

Hur har ni era hästar placerade i hagarna?







Kommentarer
Postat av: 0livia [Foto&Vardag]

En sak som kan vara bra att veta, är att om man inte masserar ut det tillräckligt så blire nå jävulska smutsfläckar om dom rullar sig, så antingen täcke på, stå inne eller bara hålla ett öga på dom ;) meen masserar man in det bra så brukar det inte var nå problem. men kan va bra å veta om man ska tävla nån dag efter ;)

2011-08-15 @ 16:24:10
URL: http://0liviasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack så jätte mycket :D

2011-08-15 @ 16:33:53
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Malin

okej, jätte fin verkligen! :)

2011-08-15 @ 16:58:28
URL: http://sjoisponny.blogg.se/
Postat av: alva

Min stod med bara en häst förut i förra stallet, men jag tycker det är bättre som det är nu; hon står med alla ston i en hage och alla valacker står i en. Det blir mer en riktig hästflock då tycker jag :)

2011-08-15 @ 17:00:57
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/
Postat av: Annelie Kindberg

SV: haha han ser ju verkligen inte ut som förr.den är tagen i tisslinge där han står just nu innan han ska flytta tillbaka till lagga. Hoss karin näslund.

2011-08-15 @ 17:33:10
URL: http://equinephotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0